Tony De Cauwer is gespecialiseerd in renovatiewerken & rioleringswerken in Antwerpen, Deurne & Zoersel

 
 

TDC Bouwonderneming

Renovatie en meer


Heeft u een renovatie in gedachten? Schort er iets aan uw riolering? Of plant u andere klusjes? Schakel een handige Harry in! Vraag raad aan Tony De Cauwer van TDC Bouwonderneming: hij maakt van uw pand een juweeltje en knapt vliegensvlug en volgens alle voorschriften lastige karweien op. Tony De Cauwer verzorgt een professionele klusjesdienst en regelt als aannemer uw renovatie, maar rolt ook zelf graag de mouwen op voor bouwklussen of schilderwerken. TDC Bouwonderneming is actief vanuit Zoersel, Antwerpen.


Gyproc naadloos geplaatst


Graag uw leefruimte herverdelen? Met de juiste scheidingswanden kan het in een wip. Zeker als u de hulp inroept van Tony De Cauwer: voor hem heeft gyproc geen geheimen meer. Wilt u puntgave muren? Tony regelt het. Hij zorgt voor een snelle montage en een feilloze afwerking, tegen een eerlijke prijs.


Knap interieur


Voor een onberispelijk resultaat is een professionele schilder uw beste garantie. Roep daarom Tony De Cauwer erbij: hij levert schilderwerk dat tot in de kleinste details perfect is afgewerkt. De realisatie van uw droominterieur hoeft geen sprookje meer te zijn met TDC Bouwonderneming aan boord.


Hoe Tony te werk gaat? Bel hem gewoon op en hij komt bij u langs. Zodra hij alles netjes en nauwkeurig heeft opgemeten, gaat hij aan de slag. Voor u het weet, geniet u van een gezellige woning waarin u zich helemaal thuis voelt.


Heeft u een klus of renovatieproject voor Tony De Cauwer?

Bel of e-mail TDC Bouwonderneming voor meer informatie.


TDC BOUWONDERNEMING GEEFT BOVENDIEN VOOR GEPENSIONEERDEN 5% KORTING OP HAAR OFFERTE!

TAB Aannemer verbouwingswerken

Een schat aan ervaring


Plant u een nieuwe achterbouw of een gloednieuwe slaapkamer en wil u dus een grondige renovatie op stapel zetten? Dan is Tony De Cauwer van TDC Bouwonderneming uw geknipte partner. Deze veelgevraagde aannemer zit al decennialang in het vak en coördineert werken voor renovatie. Hij stroopt bovendien ook zelf de mouwen op: u treft hem op elke bouwplaats aan. Hierdoor kent hij werkelijk elk detail van uw project en kan hij een directe controle handhaven op de kwaliteit van de geleverde werken. Vraag op tijd uw offerte aan als u graag uw woning onder handen wilt laten nemen door Tony De Cauwer.


Keurig afgewerkt


Neem een aannemer in de arm die bouwt op een onmetelijke vakkennis. Tony De Cauwer van TDC Bouwonderneming renoveert uw huis alsof het het zijne is. Alle werkzaamheden – metselwerk en isolatie – gebeuren volgens de voorschriften. Voor de puntjes op de i moet u dus bij Tony zijn!


Eén aanspreekpunt


Vreest u dat uw verbouwing een eindeloos geregel wordt? Daar hoeft u zich met TDC Bouwonderneming geen zorgen om te maken. Tony De Cauwer neemt alle werkzaamheden voor zijn rekening. Hij stelt een onberispelijke planning voor u op. Gipsplaten plaatsen, elektriciteit leggen, metselen… u hoeft niets te doen of te regelen. Daarbij hebt u bovendien één aanspreekpunt. Voor vragen of opmerkingen kunt u steeds bij Tony terecht, hij staat altijd voor u klaar.


Uw ideale renovatiepartner? Dat is een aannemer die uw verbouwingen vlekkeloos coördineert. Vertrouw daarom op Tony De Cauwer van TDC Bouwonderneming.

Maak vandaag nog een afspraak! U kan Tony telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review