Tony De Cauwer in Halle is gespecialiseerd in verbouwingswerken & rioleringswerken

TDC Bouwonderneming: uw geknipte klusjesman

Renovatie en meer

Hebt u renovatieplannen? Schort er iets aan uw riolering? Of plant u andere klusjes? Dan hebt u een handige harry nodig. Vraag daarom raad aan Tony De Cauwer van TDC Bouwonderneming: hij maakt van uw pand een juweeltje. Snort vliegensvlug geurhinder op. En klaart élke klus met verve.
Neem vandaag nog contact op en Tony voert uw project piekfijn uit.

 

Gyproc naadloos geplaatst

Graag uw leefruimte herverdelen? Met de juiste scheidingswanden kan het in een wip. Zeker als u de hulp inroept van Tony De Cauwer: voor hem heeft Gyproc – of gipspleister – geen geheimen meer. Dus wilt u puntgave muren? Tony doet het nodige. U krijgt van hem een snelle montage en een feilloze afwerking, tegen een eerlijke prijs.

 

Fleurig interieur

Waarom u beter een professionele schilder in huis haalt? Omdat u een onberispelijk resultaat krijgt: schilderwerk tot het laatste detail perfect afgewerkt. Roep daarom Tony erbij: hij bezorgt u het gedroomde interieur. Hoe hij te werk gaat? Bel hem gewoon op en hij komt bij u langs. Alles netjes opgemeten? Dan gaat Tony aan de slag. En voor u het weet, geniet u van een gezellige woning waarin u zich helemaal thuis voelt.

 

Hebt u een klus voor Tony De Cauwer? Of een renovatieproject? Bel of e-mail voor meer informatie.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review